ATTACK puffertartályok

ATTACK AK, AS puffertartályok – standard

Az ATTACK AK és az ATTACK AS típusú max. 5 000 liter térfogatú puffertartályok elektromos fűtőtest beszerelésének lehetőségét is kínálják.
Az ATTACK AK, AS puffertartályok az akkumulációhoz és a hőenergia szállításához a kazánból a biomasszára, pl. ATTACK DP, DPX, PELLET 30 Automat ic Plus, WOOD & PELLET stb. szükséges minőségi acélból készülnek.
Ráadásul az ATTACK AS modell el van látva egy hőcserélővel, amely a szoláris rendszerhez csatlakoztatható.

 

ATTACK HR, HRS puffertartályok – merülő tartály

Az ATTACK HR és az ATTACK HRS típusú max. 2 000 liter térfogatú beépített HMV tartállyal ellátott puffertartályok elektromos fűtőtest beszerelésének lehetőségét is kínálják.
Az ATTACK HR, HRS puffertartályok minőségi acélból készültek, amelyek nem csak a víz akkumulálására szolgálnak, hanem belső zománcozott tartállyal a HMV előállítása céljából is. Az ATTACK HRS modell el van látva egy hőcserélővel, amely a szoláris rendszerhez csatlakoztatható.
Az ilyen típusú tartályok HMV tartályában beépített magnézium anód található a fokozott korrózióálló képesség elérése érdekében.

 

ATTACK TUV, TUVS puffertartályok – melegítjük forró vízzel

Az ATTACK TUV és az ATTACK TUVS típusú max. 2 000 liter térfogatú beépített átfolyós rendszerű, réz hőcserélőn keresztül történő HMV melegítéssel ellátott puffertartályok elektromos fűtőtest beszerelésének lehetőségét is kínálják.
Az ATTACK TUV, TUVS puffertartályok minőségi acélból készültek, amelyek nemcsak a víz akkumulálására szolgálnak, hanem a réz tekercsben végbemenő HMV előállítására is.
Az ATTACK TUVS modell el van látva egy hőcserélővel, amely a szoláris rendszerhez csatlakoztatható.

 

ATTACK S, SS réteges puffertartályok

Az ATTACK S és az ATTACK SS típusú max. 2 000 liter térfogatú puffertartályok elektromos fűtőtest beszerelésének lehetőségét is kínálják.
ATTACK S
– Az ATTACK AK típusból indul ki. A belső tárolóba be van építve egy lemez és réteges cső, amely a víz rétegeződősét teszi lehetővé a hőmérséklet szerint. Ez a kialakítási elem biztosítja a különböző hőmérsékletű vízrétegeket a bemeneteknél és kimeneteknél.
ATTACK SS
– Az ATTACK AS és az ATTACK S típusból indul ki. Hőcserélővel ellátott, amely a szoláris rendszerhez csatlakoztatható.

Ügyfélszolgálat - ÜZLETI ÜGYEIBEN
Tel.:+421 / 43 / 4003 130