Stacionáris kazánok

sorolhatók:

 

Szilárd fűtőanyagokra - gázosító

Fa gázosító kazánt ATTACK DP Standard verzió, szakmai és ATTACK DPX a Standard verzió, szakmai és Lambda célja a gazdaságos és környezetbarát fűtése házak, kis üzemegységek, műhelyek és hasonló épületek. Az üzemanyag a kazán ATTACK DP száraz fa. Amikor a táplálás kamra tele van a folyamatos égés 8 és 12 óra.

Szilárd fűtőanyagokra - pelletre

Kazánok fa pellet égő ATTACK Pellet kazánok modern, saját technológiával égő környezetbarát profilját és kényelmet hasonló a füstgáz. Céljuk a fűtés a házak, kis üzemegységek, műhelyek és hasonló épületek.

Szilárd fűtőanyagokra - atmoszférikus

Öntöttvas melegvíz kazán szilárd tüzelőanyaggal ATTACK FD egy modern hőforrás egy újonnan tervezett öntöttvas hőcserélővel. Az üzemanyag a kazán ATTACK FD szén, koksz vagy fa. A kazán alkalmas fűtésre lakások és házak.

Gáztüzelésű

Helyhez kötött gáz öntöttvas kazán egy új generációs ATTACK output 6-49,9 kW alkalmas központi fűtési rendszerek házak, lakások és üzlethelyiségek, azzal a lehetőséggel, fűtővíz kombinált tároló tartály. Égéstermék csatlakoztatható egy kémény vagy használja az ATTACK SV felépítmény közvetlenül a telephelyét fal a külső környezetbe.

Ügyfélszolgálat - ÜZLETI ÜGYEIBEN
Tel.:+421 / 43 / 4003 130