Termelés

Az ATTACK, k.f.t. előállító üzeme

Az ATTACK vállalat saját gyártócsarnokaiban állítja elő termékeit, az előállítást öntöttvas és acél biomassza kazánokra, fali gázkazánokra és öntöttvas állókazánokra osztva.

Az ATTACK, k.f.t. a kazángyártás legújabb és legmodernebb technológiáival rendelkezik (robotizált hegesztő részleg, lézeres részleg,CNC részleg, hajlítás aktív szögmérés mellett,...), ami több területen kimagasló a jelenlegi európai standardot tekintve, valamint jelentősen növeli a végtermékek minőségét.

A biomassza-tüzelésű kazánok gyártásában minden feltevéssel az európai piac vezetővállalatává válhatunk.

Önálló részt képeznek a termékek komponensei számára kialakított raktárhelyiségek, valamint a kész áruk számára kialakított raktárhelyiségek.

Az ATTACK, k.f.t. biomassza kazánjainak előállítási technológiája

Az ATTACK, k.f.t. acél biomassza kazánjainak előállítása saját fejlesztés alapján történt, az ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel összhangban. Maga a kazántest előállításánál minden műveletre a vállalaton belül kerül sor, azaz nem élünk az együttműködés lehetőségével. Ezzel a rendszerrel képesek vagyunk ellenőrizni az előállított kazánok kiváló minőségét.

Maga a kazántest előállításánál minden műveletre a vállalaton belül kerül sor, azaz nem élünk az együttműködés lehetőségével. Ezzel a rendszerrel képesek vagyunk ellenőrizni az előállított kazánok kiváló minőségét.

Termelés ATTACK

Lézervágás

Technológia: Bystronic

Ennél a folyamatnál a legmodernebb lézervágási technológiát alkalmazzuk, a CNC Bystronic lézervágógépeket. Svájci kiváló minőségű hasítógépekről van szó, amelyekek nagyteljesítményű lézersugárral működnek. A lézervágás előnye az ATTACK termékek alkatrészeinek nagymértékben pontos égetése.Hajlítás

A hajlítás folyamatát hidraulikus hajlító préseken érintés nélküli lézeres mérőrendszerrel végezzük. Ez a rendszer biztosítja az állandó szöget, még a belépő anyagok különböző elhajlásai esetében is (kohászati vastagsági tolerancia). Az eredmény az alkatrész kívánt pontos elhajlása.

Robotizált CNC hegesztés

Technológia: Romat® hegesztőrobotok

A robotizált hegeszéshez a CLOOS vállalat hegesztőterületeit vesszük igénybe. Ennek előnyei a kiváló minőségű testekben és a magas termelékenységben rejlenek.

 

Nyomás alá helyezés és kiviteli ellenőrzés

Ennél a műveletnél a kazán hőcserélője a maximális üzemi nyomás 1,5-szeresének van kitéve. A kazán hőcserélőinek nyomás alá helyezésével garantáltak az elsőosztályú kazánok. A kiviteli ellenőrzés alatt minegyik kazán az ellenőrző rendszer működési tesztjein ment keresztül. A kiviteli ellenőrzés 100% -os termékminőséget garantál.

Ügyfélszolgálat - ÜZLETI ÜGYEIBEN
Tel.:+421 / 43 / 4003 130