Profil

A CÉGRŐL - Az ATTACK s.r.o. (Kft.) bemutatása

- Szlovákia legnagyobb hőtechnika gyártója.
- Legbővebb fűtőtermék választék magas hatékonysággal földgázra, LPG -propánra, szilárd tüzelőanyagra, pelletre.
- A cég export tevékenysége a világ több mint 30 országában Európában, Ázsiában és Amerikában eléri az értékesítés 75%-át.
- Az ATTACK s.r.o. cég ISO 9001 minőségbiztosítással rendelkezik.

Az ATTACK s.r.o. - európai gyártó, mely az egész világba exportál

Az Attack s.r.o. a legnagyobb szlovákiai hőtechnika gyártó. A gyártást 1995-ben stacionáris kazánokkal kezdte és fokozatosan bővítette termelését a mai szintre, mára már széles választékban gyártanak falra szerelhető kondenzációs és atmoszférikus kazánokat, stacionáris kazánokat, gázosító kazánokat, pelletégető kazánokat, szilárd tüzelőanyagra szolgáló kazánokat és melegvíz tárolókat.

A cég a középméretű vállalkozások közé tartozik, kb. 5000 m2 beépített, és kb. 1000 m2 fedetlen területen található.

Jelenleg az ATTACK s.r.o. 100-150 munkatársat alkalmaz a piac rendelései szerint.

Rendszeresen részt veszünk hazai és külföldi hőtechnikai kiállításokon, melyeken a cég egy sor díjat és oklevelet szerzett, egészen az aranyérmekig.

Az összes kazán alkotó elemei világmárkájú gyártóktól származnak, melyek a legmodernebb technológiákkal készülnek, a gyártást kamera és számítástechnikai rendszerek felügyelik, és a legprogresszívebb berendezésekkel és módszerekkel kerülnek tesztelésre.

Fűtőanyagként földgázt vagy LPG-propánt használunk. A biomassza felhasználói számára szilárd tüzelőanyag égetésére szolgáló öntvénykazánokat ajánlunk (fa, szén, koksz), vagy acélból készült fa gázosító kazánokat (pirolitikus), pellet égető kazánokat, melyek magasabb hasznosítási fokkal dolgoznak és kímélik a környezetet.

Az ATTACK s.r.o. valamennyi termékét saját gyártócsarnokaiban gyártja, saját fejlesztéssel rendelkezik, szerkesztő osztállyal, értékesítéssel és exporttal a külföldi piacokra. A cég méretét és minden tevékenységét magasan képzett menedzser csapat és egy tulajdonos biztosítja, így lehetővé téve, hogy rugalmas és ügyfélbarát cég legyen.

ATTACK s.r.o. export tevékenység

Az ATTACK s.r.o. cég termékeit majdnem minden EU országba, Ukrajnába, Oroszországba és más Oroszországtól keletre levő ázsiai országokba exportálja. A termékkínálat széles skálája kielégíti a különböző országok ügyfeleinek legnagyobb részét, ahol különböző fűtőanyagokat részesítenek előnybe.

Nagy sikerrel indult be a biomassza égető acél kazánok gyártása, melyeknél a cég a legmodernebb technológiát alkalmazza.

A biomassza égető kazánok gyártásával minden feltételnek megfelelünk, hogy az európai piac vezető gyártójává váljunk.

A személyes hozzáállás minden vevőhöz, az előzékeny tárgyalások, és a megbízhatóság gyorsan a közös bizalom szintjére emel, ami biztosítja számunkra a vevői kör bővülését további országokban.


ATTACK Slovakia

ATTACK s.r.o. gyártóüzem

Az ATTACK s.r.o. gyártótelepe Közép-Szlovákia északi részében található, kb. 20 km-re Žilina (Zsolna) városától.

Az ATTACK három csarnokban gyártja termékeit , ahol a gyártás három csoportra van felosztva, falra akasztható kazánokra, stacionáris kazánokra, szilárd tüzelőanyag égetésére szolgáló acél és öntvény kazánokra. Az acélból készült kazánok lehetnek fagázosító vagy pelletégető kazánok. Önálló részleget alkotnak a termékek alkotó elemeinek raktárterületei és a késztermékek raktározási területei.

Minőségirányítási rendszer

Az ATTACK s.r.o. cég nagy hangsúlyt helyez a termékei minőségére. ISO 9001 minőségirányítási minősítéssel rendelkezik 2003 óta. Ez a minőségirányítási rendszer a nemzetközi irányelvek alapján minősíti a kutatást, és fejlesztést, a gyártást dizájnt és a gázberendezések üzemeltetését. A jóváhagyó minősítést a híres londoni minősítő cég, a Lloyd’s Register Quality Assurance adta ki.

A céggel szemben támasztott követelmények igényességét az is bizonyítja, hogy minden 6 hónapban kell a minősítést megvédeni felülvizsgáló bizottság előtt.

Ez az minőségirányítási rendszer mutatja az ATTACK s.r.o pozitív hozzáállását a vevőhöz, akinek ezáltal bizonyítjuk a tisztán szlovákiai hagyományos cég minőségét.

Az irányítási rendszer egyben meghatározza a cég stratégiáját, mely annak betartásához, további fejlesztéséhez és javításához vezet.

Kutatás és fejlesztés

Az ATTACK s.r.o. saját kutató és fejlesztő központtal rendelkezik, ahol a cég kutató és fejlesztő munkatársai évente innoválnak és készítenek elő új berendezéseket a hőtechnikában. A fejlesztésnél hangsúlyt helyezünk a berendezés kezelésének egyszerűségére, a modern dizájnra, a környezetvédelmi tűrésekre, a minimális méretre és természetesen a megfelelő árra.

A cég előnyben részesíti a szofisztikált és innovációs magas minőségű termékeket, melyek képesek megállni helyüket a konkurenciaharcban az európai, de világpiacokon is. Az ATTACK valamennyi terméke a vonatkozó szabványokkal, specifikációkkal, jogi és egyéb szabályokkal összhangban kerül megtervezésre és fejlesztésre. A megfelelő alkotóelemek kiválasztása a legszigorúbb jóváhagyási folyamaton keresztül történik, és az Attack kazánokban csak megbízható és hosszú üzemeltetés által hitelesített, hírnévvel rendelkező beszállítók alkotóelemei és anyagai lehetnek alkalmazva.

Minősítések

Az ATTACK s.r.o. valamennyi terméke teljesíti a szigorú feltételeket és jóvá van hagyva nemzeti és nemzetközi műszaki bevizsgáló intézetek által az Európai Unió C és a GOST minősítésének megszerzésére.

Az ATTACK ® termékek díjazása

Az ATTACK s.r.o. a korszakváltó műszaki hőberendezései egy egész sor díjat és oklevelet kaptak egészen arany érmekig és plakettekig, melyeket nemzeti és nemzetközi kiállításokon nyertek.

Termékek

Ügyfélszolgálat - ÜZLETI ÜGYEIBEN
Tel.:+421 / 43 / 4003 130