Jótállási idő

Minden termék ATTACK, Ltd. gyártott a márka ATTACK ® vezető szerepet töltenek be az osztályban.

A vállalat termékei ATTACK, Ltd. dolgoztak ki a nyugati piacokon is időtlen és technológiailag feldolgozott. Ügyfél elégedettség ezeken a piacokon, meggyőzött minket, hogy ajánljuk termékek is a szlovák piacon, ahol nagyon sikeresen eladta.

A paraméterek, nagy hatékonyságú és alacsony negatív hatást gyakorol a környezetre paraméterek elérése érdekében a legjobb európai termékek.

ATTACK Company, Ltd. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik gyártásához kazánok.

Az összes termék által tesztelt és jóváhagyott CE és GOST tanúsítvány.

ATTACK termékek minőségi termékek gyártása a legmodernebb technológiával a legújabb kutatás.

ATTACK Company, Ltd. több díjat nyert a megtisztelő említi, hogy aranyérmet a hazai és külföldi kiállításokon, amely megadja a Bizottság több szakmai körökben.

 

ATTACK PELLET

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hiba a termék nem észleltek, mint a garanciális feltételek után számított 24 hónap üzembe helyezés, legfeljebb 30 hónapon feladás a kazán gyártótól. 3 év garancia csak a kazántest, abban az esetben, berendezések használata zmiešavacieho Regumat ATTACK-OVENTROP kiterjesztette a garanciát, hogy 4 év.

 

ATTACK DP, DPX

Cég ATTACK. felelőssé semmilyen hibát, hogy a termék csak akkor, ha a feltételek a garancia nem tartották tiszteletben, 36 hónap - 3 év elteltével üzembe helyezés, legfeljebb 42 hónap a szállítás napja a kazán gyártótól. 4 év garancia csak a kazántest. Alkalmazása esetén az eszközök Regumat ATTACK-OVENTROP a jótállás kiterjed 5 év a szervezetben. Amikor telepíti a kombinált tartályok akumulačnej ATTACK, és ATTACK-zmiešavacieho berendezések OVENTROP a kiterjesztett garancia a test 6 év.

 

ATTACK FD

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hiba a termék nem észleltek, mint a garanciális feltételek után számított 24 hónap üzembe helyezés, legfeljebb 30 hónapon feladás a kazán gyártótól. 5 év garancia csak akkor érvényes az öntöttvas ház

 

Gáz kazán ATTACK

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hiba a termék nem észleltek, mint a garanciális feltételek időszakra 30 hónap üzembe helyezés, legfeljebb 36 hónap feladás a kazán gyártótól. 5 év garancia csak az öntöttvas test.

 

Fali gáz kazánok ATTACK

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hiba a termék nem észleltek, mint a garanciális feltételek után számított 24 hónap üzembe helyezés, legfeljebb 30 hónapon feladás a kazán gyártótól.

 

Fali gáz kazánok ATTACK-MAXIMUS

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hiba a termék nem észleltek, mint a garanciális feltételek után számított 24 hónap üzembe helyezés, legfeljebb 30 hónapon feladás a kazán gyártótól.

 

ATTACK PZO

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hiba a termék nem észleltek, mint a garanciális feltételek, a belső nyomástartó edények 5 év és 24 hónap többi részén a feladás időpontját a tálca a gyártótól.

 

Az ATTACK

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hiba a termék nem észleltek, mint a garanciális feltételek, a szigetelt tartályban 5 év és 24 hónap többi részén a feladás időpontját a tálca a gyártótól.

 

ATTACK SV

Cég ATTACK felelőssé semmilyen hibát a készülék a garanciális feltételek figyeltek meg 24 hónapon üzembe helyezés, legfeljebb 30 hónapon feladás berendezés a gyártó

 

Szobatermosztátok és vezérlők

A jótállási idő 24 hónap feladás a gyártó.

 

Jótállási idő érvényes 2010/01/01

Ügyfélszolgálat - ÜZLETI ÜGYEIBEN
Tel.:+421 / 43 / 4003 130